کشک زرد بیرجندی یک صبحانه ی مقوی وخوشمزه ویژه ی روزهای سرد پاییز وزمستان
کشک زرد یک فراورده پروبیوتیک تخمیری لاکتیکی لبنی-غله ای و یکی از خوراکهای محبوب خراسان جنوبی است.[1این کشک به شکل پودری زرد رنگ بوده و برای مصرف با تفت دادن آن در روغن و افزودن آب، آن را به صورت سوپ درآورده و سپس داخل آن نان خرد کرده و مصرف میکنند. شیوه آمادهسازی برای مصرف تقریبا شبیه سوپ نیمه آماده میباشد. سرعت آمادهسازی این خوراک بسیار بالا بوده، طعمی لذیذ داشته و به علت محتویاتش ارزش غذایی بالایی دارد. مواد تشکیل دهنده آن عبارتند از: بلغور گندم یا آرد گندم ، سیر، دانه شوید، دانه زیره سبز یا سیاه، دانه گشنیز، پودر زردچوبه، مقداری نمک و ماست.درادامه شما میتوانید ازین غذای مقوی به عنوان صبحانه در رو زهای سرد سال و یا غذا اصلی نهار و شام استفاده کنید
فروشگاه زعفران و خشکبار برادران جعفری | درباره ما
زعفران و خشکبار برادران جعفری زرشک، آب زرشک، عناب، حبه عناب، چای ایرانی و ...