فروشگاه زعفران و خشکبار برادران جعفری

فروشگاه زعفران و خشکبار برادران جعفری

فروشگاه زعفران و خشکبار برادران جعفری | درباره ما

زعفران و خشکبار برادران جعفری زرشک، آب زرشک، عناب، حبه عناب، چای ایرانی و ...

فروشگاه زعفران و خشکبار برادران جعفری | لیست محصولات

قوروت بیرجندی معروفترین و عجیب‌ترین غذایی است که می‌توان در خراسان جنوبی آن را پیدا کرد چرا که این غذا که به رنگ بنفش است، مزه خاص و منحصر به فردی دارد که تجربه آن بسیار دلپذیر خواهد بود. برای پخت قوروت ابتدا باید به مدت یک ساعت کشک بیرجندی را که تکه‌ای و بسیار سفت است، در آب خیس میکنند و سپس آب آن را خالی کرده و تکه‌های کشک را که اکنون نرم‌تر شده، در ظرفی مخصوص به نام «کشک ساب» که گود است و دیواره زبری دارد بریزند. بعد از آن، گردوی آسیاب شده را روی تکه‌های کشک می‌ریزند و با کف دست شروع به ساییدن آنها به دیواره ظرف می‌کنند و آرام آرام نیز به آن آب اضافه می‌کنند تا مخلوطی مایع به دست بیاید. سپس در قابلمه روغن می‌ریزند و پیاز داغ درست می‌کنند. برخی نیز نعنای خرد شده به پیاز در حال سرخ شدن اضافه می‌کنند. بعد از آن که پیاز سرخ شد مخلوط کشک و گردو و زعفران آب شده را به پیاز داغ اضافه می‌کنند و کمی حرارت می‌‌دهند.‌ قوروت اکنون آماده ‌است آن را در کاسه‌ای می‌ریزند و درون آن نان سنگک و یا نان کماج (نان محلی خراسان جنوبی) ترید می‌کنند و همراه بادمجان سرخ شده با سیر فراوان میل می‌کنند.